SuaraAnda: Putrajaya U-Turn lagi, tidak jadi batalkan ECRL. Mahu runding harga

Berikut merupakan komen terpilih likers kami di facebook page TTKM berhubung posting “U-Turn lagi : Putrajaya tidak jadi batalkan ECRL. Mahu runding harga”

geng.PNG

Komen-komen ini tidak mewakili TTKM, tidak semestinya berfakta dan kami tidak bertanggunjawab terhadap komen-komen tersebut melainkan pemberi komen itu sendiri:

Muhammad Syahir Yosuf Haritu cakap batal,saham dah jatuh kwsp dah rugi atas kertas,ni spin balik cakap tak jadi batal..jadah dia bodoh pemimpin PH..patut la projek terowong dasar laut makan 300juta kajian saja,sebab menteri kewangan ni dulu kepala projek..


Abdul Rasyid Dh agak dh. Sebenarnye die main ckp jer dulu. Projek ECRL sebenarnye bawak keuntungan Sgt besar. Setakat projek kereta api laju x boleh bwk untung Sgt. Sekarang dh pusing2 pulak.BN dh rancang nak naikkn Pahang ngn Pelabuhan Cukai. Raw material Dari China dn Jepun x payah susah2 lalu singapura. Gebeng sekarang sedang Naik sebagai pusat perindustrian bahan mentah. Ingat org BN bodoh ker. Die org well educated dlm management bukan mcm org PH suka berfalsafah.
Lepas nie pahang dah boleh produce besi alum. Sebab buaksit sbenarnya besi alum. Jepun beli Kat kite selama ini untuk produce besi utk buak Kate.

Hidayat Ahmad Ramai yg dah makin sedar..alahandulillah..yg mana dah terlanjur pangkah tu dan dah sedar akan kesilapan..ramai2 la kita berjemaah berjuang demi kebaikan rakyat.. buang yg kerih ambik yg jernih….yg mana berada di pihak yg betol jngnlah berlebihan dlm mengutuk..setiap manusia tak lari dr silap….

Yus Nordin batal > tak jadi batal > teruskan > claim sebagai projek sendiri 5 tahun akan datang..ni ar kitaran hidup mahacai..

KA MN kakakakakaka..hari tu kemain lagi dgn bongkaknye ko nk batalkan projek ni yek…last2x U-Turn bagai dengan alasan dah bayar 20bn..eh japp..betulkan ke dah bayar 20bn LGE???..projek in progress pon dah bayar 20bn??? xnmpk pon satu infrastructure pon..ko biar betoi LGE..jgn bt gile.. hahahahahaa..len kali seblom ko bg statement yg kurang bijak, jgn suka suki kata nk cancelkan projek..last2x makan and jilat ludah sendiri balik.. hahahahahaah #bodobertingkat2x#ludahjilatsemula #playsafe

Frank Frankconero Nobita memang kelihatan bodoh sombong..last2 kena juga teruskan…Nampak,ekonomi tenat ke tak?..
Untuk kesejahteraan rakyat,memang kena teruskan..kalau tidak buat masa ini,lambat laun kena juga buat..

Mohd Alfeno Ini semua mainan diorg…mula2 kata batal jd saham syrkt tersebut akan jatuh…kemudian diorg beli saham pd harga rendah…bila projek sambung balik saham mencanak naik…diorg untung atas angin je…benda dah boleh baca la…klu x pun diorg bg kt kroni jd diorg ambil persen je…


Mohammad Fairuz Ibrahim Ramai pulak yg pandai pandai,… boleh fikir itu untung ini rugi, … ahli ekonomi, peramal segala, … orang lain buat kerja semuanya tak betul je,…
Tapi,….. bukankah lebih lebih baik dr, mempunyai seorang pemimpin yg “semuanya tak tahu, tak ambil tahu dan !!@#?.”….. sebab itulah, keadaan sekarang ni macam ni. Nak betulkan balik,….. perlukan kepandaian team yg luar biasa, bukan sekadar cakap cakap kosong, memyemarakan kemarahan.

Mohd Fadili Mohon kerajaan baru buat lebih banyak u-turn kat hiway2 besar negara ni. Bukan apa senang cai nak buat pusingan u

Sumantri Isa X kisah batal x batal..
Yg aku nk tau..brapa kos nya jer..
Sbb masa DSN dpt total RM55B jer..
Apsal PH ckp kos RM66 B..
Siap up RM11 B


Mona Ma Adehhhh…again? Very indecisive government. ..hey even memyseldandI having great difficulty to believe what you say saying and said…what do you expect … investors will run bro..far far away from our bskl mahhh..lari laju laju lorrrr


Axixal Kazirikikata Jgn disentuh tokong ni weyh..kan dia berucap org azan dia berenti berucap..mana nak cari menteri camni..?kahkahkahkah..padahal abis peniaga org melayu dia kasi sapu kat penang tu ha..

Hazeem D Adnan Sebab tu org suruh buat kerja dulu..kaji mana nk sambung mana nak batal..lepas tau baru buat PC..ni tak..tiap hari buat PC sembang sana sini..pstu Uturn..kesian macai2 nk kena cover..

Ahmad Md Nor bila buka mulut aja..
Bursa saham menjunam..
Betul2 sueh mulut dia ni..
Apalah nasib asn tahun ni..

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.