Berposing ala model fesyen, Syed Saddiq dikecam netizen

Kuala Lumpur : Gara-gara melakukan photoshoot berposing ala-ala model fesyen, menteri belia dan sukan, Syed Saddiq dikecam netizen.

(Gambar dari Majalah Glam Lelaki)

This slideshow requires JavaScript.

Nuramalina Yahaya Selalu dengar perempuan murahan, ni first time terdetik dlm hati “laki murahan”, figura politik menggunakan rupa utk publisiti murahan

Safuan Sarhan Sulaihin Mcm kunyit.sajat tgk mst bergetar telor

Azizie Ghazali Pecah ovariiii oooiiii

Khairol Izwan kenapa asyik die ni je. cuba kasi mat sabu tgk pecah ke tak ovari korang

Ezul Zulkifli agak2 lah weiiii…nantie ade geng kunyit buat wallpaper tpn….
Smpai skrng muskil apa maksud kod diorng slalu berbual…..”bottom”top”???? Dh mcm main mobile legend

Mohd Azlirahizal Abdul Kadir Nak jadi menteri ke atau nak jadi model ubat buasir dia ni.. bnyk masalah rakyat yg x settle lagi ni..

Hasnan HasHim jaga aib org min…budak tu tgh menahan berak…kat IG dah private korang viral watpe

Amirah Ishak Gerun okay nak kutuk YB ni. Haritu punya komen bukan kutuk pun, cuma cakap murung nampak gambar seakan gay je pun, teruk juga kena marah. Di kata hodoh lah, suruh cermin muka lah. Kisah pula aku. Bahaha 😂😂

Noor Azlinda Alias Mcm retis admin…agk2 kalo admin tukar DP picture, sure rmai gurl2 follow admin tau 😊😅

Nur Amirah Ahmad Babe Intan Maziah Salleh , kau nak tahu tak ? Ni lah dia Menteri Selebriti Malaysia . Dia kerja kat Kementerian Selebriti Malaysia 

Apex Jim Saya CAI pH . Ini menunjukan nyata administration ttkm jeles dengan kehenseman pecah ovari mentri belia kita. Coi ko min

Kristal Assyami Awat laaa hang jd camtu…tgh duk tahan sembelit ka?

Dean Idrus hahaha mmg sial ttkm ni..ak elok2 nak backing die jdi berdekah…

Saralisa Binti Mahmod Mcm berat je nk ngaku yg mbs kami sidia nie…nie nk jdi menteri ke model nie min!

-TTKM-

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggers like this: