Tue. Oct 15th, 2019

Buletin TTKM

BERSANDAR FAKTA, BERCORAK SANTAI

SuaraAnda: Mana pergi wakil rakyat kerajaan?

2 min read

Berikut merupakan komen terpilih likers kami di facebook page TTKM berhubung posting “Mana pergi wakil rakyat kerajaan?”. Komen-komen ini tidak mewakili TTKM, tidak semestinya berfakta dan kami tidak bertanggunjawab terhadap komen-komen tersebut melainkan pemberi komen itu sendiri. :

Syed Yassir Mohdzar Kena pikir positif. Mesti wakil rakyat kerajaan tu tengah kutip sampah kat area dia. Atau cangkul parit. Dan baiki paip air di kawasan masing-masing.

Ali Yazid Apalah Admin ni,tuduh ponteng pulak..Diorang sibuk dengan urusan rakyat..Turun padang menyelesaikan masalah..Lebih rela bersama rakyat daripada duduk di kerusi empuk parlimen..

Muhammad Iqmal Pembangkang ponteng aku faham lagi, hahaha. Dulu bila kerajaan tak ada, PH ini lah bising. Bila dah menang, tak berubah pun sama aja, tak jadi contoh langsung, hahaha

Amy Mat Piah ko ambik gambar masa pukul 1 pagi mmg lerw tak xde org mimim..saje je ko nak PHItnah yb2 PH yg suci umpama bayi yg baru lahir…#haatepuk👏🏻👏🏻👏🏻

Encik Haziq Gambar di atas menunjukkan bahawa tuan mat sabu boleh menghadapi segala serangan dari pembangkang…dia kan menteri pertahanan…sekali tunjuk microphone baru tau #donesedut

Ahmad Hanifuddin Hu hu hu..
Baru first time dalam parlimen macam macam hal dah kuar..
Apek tua bawa bini. Predator masuk dewan ikut bersidang. Murid2 ponteng dewan … Diorang tu suci la katakan ching chang chong

Hafizi Phy Zhy kemon la min.. ni je mentaliti admin ttkm? kol 4, kompom2 la dorang tgh duk kat surau sume.. dah nak asar.. dorang sume xmcm ko min.. dorang selalu jemaah sama2.. sblm solat pn dorang gilir2 bagi tazkirah.. kdg2 ustaz guang, kdg2 ustazah siti.. sbb tu dorang standby awal2 kat surau.. kalo dorang xstandby awal2, sape yg nak azan kat surau tu nanti? camne menteri kewangan kita nak brenti bercakap kalo xde azan? hah jawab jawab..

Shahrul Fadli Abd Rahim Biasa klu kt skolah khas mcm ni kene lantik pengawas, dan ketua kelas, min…ambik kedatangan..sekali ponteng, kene denda diri atas kerusi..seronok gak tgk Murid Pramatang debate atas kerusi..rare kot..

Thorso Thorso Dieorang jenuh nk pikir nk turunkan harga minyak, mansuhkan tol, mengurangkan beban cukai, mansuhkan ptptn , beri la dieorang untuk berehat seketika…. Tgk sekarang ape yg mereka usahakan telah pun dilaksanakan, rakyat hidup semakin senang, sifar pengangguran dan tiada lagi rakyat yg hidup melarat..

Muhammad Farhan Mana mahacai ?mai la masuk komen sini. Masa Agong sebut “duduk,jangan lari “bukan main lagi korang seronok. ni menteri korang lari pergi mana ni ?

FiaqZul MRawi Dulu kau menyalak mcm 🐕 Menteri tak dtg Menteri itu Menteri ini… al-kepala b****  laah!!!! Korang punya kedatangan lagi mcm haram… memang 🐖 pun boleh terbang!!!! Menteri My ASS 💩!!!!!

Muhammad Haiqal setuju… kena buat fingerprint time attendance IN dengan OUT… punch card dah old school 😂 karang shah alam boleh tipu punch untuk sepang… geng rapat tu🤣

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. Newsphere by AF themes.
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
%d bloggers like this: