Ini transkrip video tular seorang wanita yang dikaitkan dengan bekas menteri

Petaling Jaya, 11 April: Sejak lewat malam tadi, tular satu video berdurasi 3 minit 8 saat memaparkan seorang wanita muda menceritakan kekesalan terhadap seseorang.

Wanita tersebut pula kelihatan mirip dengan wanita pada gambar yang dilihat bersama seorang lelaki mirip bekas menteri dalam suatu bilik di atas katil pada dua minggu lepas.

Dalam video tersebut, wanita itu menyatakan kekesalannya membiarkan dirinya dipergunakan, serta kesal menjejakkan kaki ke bilik seseorang yang tidak dinyatakan.

“Saya menyesal kerana membenarkan kamu mempergunakan saya. Saya menyesal kerana menjejakkan kaki ke bilik kamu. Saya menyesal kerana membenarkan kamu melayan saya seperti pel@cur dan kamu ada satu karakter disebalik muka yang baik” – Wanita

Berikut merupakan transkrip wanita muda tersebut, yang disediakan oleh unit forensik video Buletin TTKM:

Ever since start, I dengar apa yang I rasa sekarang dengan apa yang orang panggil I sekarang,  I menyesal. 

I menyesal for letting you used me.

I menyesal for setting foot in your room.

I menyesal for letting you treat me like a wh0re and you ada satu karakter disebalik muka yang baik. OK. You may brag to me that ramai perempuan minat kat you. Oh Wow! Sampai mak dia ada curi poster you bawa balik but did they actually know you like how i do?

I masih terasa sampai sekarang yang you boleh tuduh I such a thing.

And for now, I tak nak ada apa-apa kaitan dengan you. 

You can stop calling me.

You can stop texting me. 

Don’t even try to come to my house, try to see me. I didn’t want to see you. 

And I rasa itu je kot, apa yang I nak sampaikan. 

And for now, I just nak ketenangan.

I just need time for myself  right now. This is the first time benda macam ni berlaku kat I. 

I rasa half of Malaysians dah tahu I siapa. 

But ever is to all the girl out there. Don’t be like me. Jangan diperbodohkan dengan  seorang lelaki yang bertopengkan seorang gentleman, baik. OK?

But ever is,  I belajar dari kesilapan I dan lagi sekali I meminta ampun kepada semua orang dan saya masih muda lagi dan saya bodoh. 

Saya percaya semua orang buat benda bodoh masa diorang muda. 

Dan I rasa itu je lah, yang I nak sampaikan. Sekian. 

-Buletin TTKM-

Author: Buletin TTKM

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.