Anwar pemimpin dayus – Ratu Naga

Oleh : Syarul Ema aka Ratu Naga

Lepas tu semalam jumpa PM nak bercerita pasal covit. Gambar jumpa PM pun tak ada. Wayang je 24 jam. Kalau betul concern pasal covit, tak akan pecat dan gantung pemimpin yang kuat buat kerja walau pun dah 20 tahun atau berbelas tahun berjuang dalam PKR tanpa sebab dan semata-mata mesra dengan Azmin & Zuraida. Tak akan level Anwar ni hati tisu tak boleh ditegur dan diktitik? Kalau awal ni parti anak beranak, kenapa tak cakap awal-awal?

Tahu tak berapa ramai yang kami pujuk orang-orang lama PKR yang kecil hati dengan anwar sekelurga sebab sombong tak layan mereka bila mereka nak perhatian. Gila tak gila, macam tak boleh sabar tunggu lepas covid. Dari ramai yang sedang tungkus lumus buat kerja, terus kecil hati and down sebab kena gantung dan pecat. Anwar tak fikir ke semua ni?

Bila kala anak beranak kau buat hal kami tegur kau tak ambil tindakan langsung. Wajar ke ada sifat berat sebelah?


Artikel ini adalah pandangan peribadi penulis dan tidak semestinya mewakili pendirian Buletin TTKM – Editor

Author: Buletin TTKM

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.